Mechanische ventilatie reinigen

Verbeter uw luchtkwaliteit

Voldoende frisse lucht in uw woning of bedrijfspand is belangrijk. De toevoer van frisse lucht zorgt ervoor dat gezondheidsklachten worden voorkomen en wij raden dan ook aan om uw mechanische ventilatie te laten reinigen. Mvent kan u bij het reinigen van dienst zijn en de luchtkwaliteit in huis of bedrijf helpen verbeteren.

Voorkom onhygiënische situaties

In openbare ruimten zoals keukens, restaurants en bedrijfslocaties komen veel mensen samen en dit kan voor stof, vuil, etensresten en bacteriën zorgen. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Om onhygiënische situaties te voorkomen is het verstandig om regelmatig uw ventilatie te laten reinigen. Mechanische ventilatie zorgt in veel gevallen voor een betere ventilatie dan natuurlijke ventilatie door raampjes, roosters en kieren. Door mechanische luchtreiniging wordt lucht uit huis afgevoerd via ventielen in muren en plafonds. Zeker wanneer er in huishoudens wordt gerookt of wanneer er sprake is van schimmels op muren en plafonds, is het belangrijk dat lucht op een juiste manier wordt afgevoerd. Mechanische ventilatie is dan een geschikte oplossing.

Het reinigen van de ventilatie

Mvent heeft al voor veel huishoudens de mechanische ventilatie laten reinigen. Door middel van foto inspectie kunnen wij inzicht krijgen in de mate van vervuiling van het gehele mechanische ventilatiesysteem.
Tevens kunnen wij de staat van het onderhoud beoordelen. Het toevoer – en afzuigsysteem wordt door endoscoopfotografie in beeld gebracht, door alle hoofdkanalen en bijkanalen inwendig te fotograferen. Hierbij horen ook inductiesystemen, kleppen, streamers en roosters.

Mechanische ventilatie reinigen

Mvent

Mvent heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van mechanische luchtbehandelingssystemen en kunnen ook voor u het onderhoud voor onze rekening nemen. Met ons deskundig geschoold personeel en enthousiasme weten wij elk huishouden of bedrijf weer van de best mogelijke ventilatie te voorzien. Wij werken onder andere voor:

  • Kantoren
  • Horecagelegenheden
  • Fabrieksgebouwen
  • Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen
  • Winkelcentra

Ervaar Mvent zelf!

Wilt u zelf het gemak van de diensten van Mvent ervaren? Dat kan!

Wij komen graag bij u langs om samen met u te inventariseren welke maatregelen nodig zijn om uw mechanische ventilatie op orde te krijgen. Aan de hand daarvan bespreken wij met u een offerte en stellen desgewenst een onderhoudscontract met u op. Wij gaan na uw goedkeuring meteen aan de slag!

Bel ons op 020-4081324 en maak vandaag nog een afspraak om uw mechanische ventilatie te laten reinigen.

Chinese (Simplified)DutchEnglishGerman